DC Tower

Livskvalitet på højeste niveau

Type Kontor & Bolig
Løsninger Brandventilation ABV, Brandventilation af elevatorskakte
Byggeеr 2015
Lokation Østrig
Arkitekt Dominique Perrault
Rooftop of the DC Tower in Austria | © Momen Manzoor

Nu åbner det første DC Tower i Wien.

I mange år har Wien været byen med den højeste livskvalitet i verden. Det passer bogstaveligt talt også lige siden åbningen af det første af to planlagte DC Tower. Med 250 meters højde dominerer skyskraberen, der er tegnet af den franske stjernearkitekt Dominique Perrault, byens skyline. Bygningen giver indbyggerne i Wien nye muligheder for at nyde livet i højeste kvalitet. Vi er med helt i toppen: løsningerne fra D+H.

Systemet til røgudluftning af elevatorskakt (BlueKit), der er udviklet af os, sørger for ventilation og røgudluftning af de 29 elevatoranlæg. De hurtigste elevatorer i Østrig når på den måde ikke kun de øverste etager på rekordtid, men også det højeste sikkerhedsniveau.

Højdepunktet i DC Tower er den luksuriøse sky-garden. Et eksklusivt lounge-område over 53. etage med storslåede, toetagers penthouselejligheder. D+H motorerne sørger her i forbindelse med forsænkede tophængte vinduer for en energibesparende naturlig ventilation og et fremragende indeklima. Ligesom det hører sig til for livskvalitet på højeste niveau

 

Brugte produkter

D+H Kædemotor KA 34

KA 34
Kædemotor
24 V DC / 1 A
300 N
350 mm - 1300 mm
Til produktet